NYTT OPPKJØP: Anders Larsson, administrerende direktør i AHN Apotekdrift AS (t.h) tar over direkte til pasient-forretningen fra Trond Dahl Hansen, administrerende direktør i Mediq Norge AS (Foto: AHN Apotekdrift AS) Foto:

NYTT OPPKJØP: Anders Larsson, administrerende direktør i AHN Apotekdrift AS (t.h) tar over direkte til pasient-forretningen fra Trond Dahl Hansen, administrerende direktør i Mediq Norge AS (Foto: AHN Apotekdrift AS)

Foto:

AHN Apotekdrift kjøper Mediq Direkte

Alliance Healthcare Norge Apotekdrift (AHN Apotekdrift) kjøper Mediq Direkte, som driver med salg og veiledning innen medisinsk forbruksmateriell og næringsmidler til privatpersoner.

Publisert

Denne artikkelen er mer enn to år gammel.

Oppkjøpet ble godkjent av Konkurransetilsynet i slutten av januar, og innebærer at AHN Apotekdrift overtar alle medarbeidere i Mediq Direkte.

Mediq Direkte er en del av Mediq Norge AS, som igjen er en del av et internasjonalt konsern som er en av Europas ledende aktører innen medisinsk utstyr og tjenester. AHN Apotekdrift driver på sin side bandasjist-virksomhet gjennom konseptet Boots HomeCare. Dette er en divisjon av Boots Apotek/AHN Apotekdrift som spesialiserer seg på medisinsk forbruksmateriell og næringsmidler, rådgivning og oppfølging av enkeltpasienter gjennom hjemmebesøk og hjemlevering av varer.

– Viktig strategisk område for oss
Oppkjøpet skal ifølge en pressemelding fra AHN Apotekdrift styrke dem på dette strategiske satsingsområdet, mens Mediq Norge fremover kan fokusere på og rendyrke sin business to business (B2B)-virksomhet.

Anders Larsson, administrerende direktør i AHN Apotekdrift, er svært fornøyd med at Mediq Direkte-laget blir en den av AHN Apotekdrift.

– Vekst innenfor veiledning til reseptkunder og hjemlevering av medisinsk forbruksmateriell og næringsmidler er et viktig strategisk område for oss, og det er veldig gledelig at vi har kommet i mål med denne avtalen, sier Anders Larsson, administrerende direktør i AHN Apotekdrift, sier han i en uttalelse fra selskapet.

– Det beste fra to selskap
Han legger til at styrkingen av teamet og porteføljen vil bidra til et enda bedre tilbud for kundene, både i forhold til kompetanse, erfaring og tilgang til produkter.

– Gjennom det beste fra to selskap er vi sikre på at sammenslåingen vil komme kunder, leverandører og andre samarbeidspartnere til gode. 

Den formelle overtakelsen av Mediq Direkte vil skje i april, og perioden frem til det tidspunktet vil brukes til planlegging, melder AHN Apotekdrift.

Powered by Labrador CMS