Teknologidirektør slutter i Apotekforeningen

Direktøren for teknologi og e-helse i Apotekforeningen gir seg etter syv år i stillingen. Nå ser han seg om etter nye muligheter.

Publisert

Denne artikkelen er mer enn fire år gammel.

Slutter i Apotekforeningen: Terje Wistner, direktør for teknologi og e-helse.

      
        Foto: Espen Solli / Apotekforeningen
Slutter i Apotekforeningen: Terje Wistner, direktør for teknologi og e-helse. Foto: Espen Solli / Apotekforeningen

Wistner bekreftet oppsigelsen overfor DM Pharma onsdag.

Wistner har vært sentral i Apotekforeningens arbeid med EUs forfalskningsdirektiv og implementeringen av nytt verifikasjonssystem for nye legemiddelpakninger i norske apotek. Han har også gjennom DIFA AS arbeidet med å bytte ut apoteksystemet FarmaPro med det nye systemet EIK, som skal piloteres i 2019.

– Etter 7 år er tiden kommet for at jeg avslutter min rolle som direktør for teknologi og e-helse i Apotekforeningen. Jeg vil takke alle for et meget godt samarbeid og for gode diskusjoner om løsninger som er viktige for digitalisering av legemiddelområdet, sier Wistner.

Han mener det har skjedd en formidabel utvikling de siste årene, fra e-resept til kjernejournal og pasientens legemiddelliste, og som bidrar til å skape en bedre helsetjeneste for pasienten.

– Det har vært utrolig spennende å få delta i disse prosessene og jeg ønsker lykke til med utvikling og innføring av nye digitale tjenester.

Foreløpig har ikke Wistner det klart hva han ønsker å gjøre videre.

– Men jeg ønsker gjerne å fortsette å jobbe innen samme bransje, sier han.

Powered by Labrador CMS