NYE OPPGAVER: – Jeg ser frem til å prøve noe nytt og få sett legemiddelindustrien fra en annen vinkel, sier Lasse Moe. Arkivbilde: Dagens Medisin Foto:

NYE OPPGAVER: – Jeg ser frem til å prøve noe nytt og få sett legemiddelindustrien fra en annen vinkel, sier Lasse Moe. Arkivbilde: Dagens Medisin

Foto:

Novo Nordisk ansetter journalist fra Dagens Medisin

Lasse Moe slutter som digitaljournalist i Dagens Medisin etter syv år og starter i løpet av mars i rollen som public affairs manager i Novo Nordisk, en nyopprettet stilling i selskapet.

Denne artikkelen er mer enn to år gammel.

Tor Frostelid, direktør for samfunns- og myndighetskontakt i Novo Nordisk sier til Dagens Medisin Pharma at Lasse Moe kommer inn i det som er en ny rolle i selskapet som samfunnskontakt.

– For å finne gode løsninger trenger vi å arbeide både tett og bredt, det er noe han vil bidra til, sier Frostelid.

Skal bidra til økt fokus på folkehelseutfordringer
– Hva henter dere inn med Lasse Moe?

– Vi får inn en person med lang erfaring som helsejournalist, som kjenner bransjen og systemet godt. Vi håper han kan bidra i arbeidet med å sette økt fokus på folkehelseutfordringer som diabetes, fedme og overvekt, og hjerte- og karsykdommer.

– Han har i tillegg en super digital kompetanse som kommer godt med i disse dager.

Siri Gulliksen Tømmerbakke, redaktør i Dagens Medisin, sier Novo Nordisk er heldig som får Moe med på laget.

– Jeg synes det er trist at Lasse nå forlater Dagens Medisin, men har samtidig forståelse for at han ønsker nye utfordringer i en ny bransje. Novo Nordisk er heldige som får ham på laget. Jeg vil takke Lasse for han utrettelige innsats for Dagens Medisin gjennom sju år, og ønske ham lykke til videre.

Ser frem til nye oppgaver
Lasse Moe ser tilbake på tiden i Dagens Medisin som spennende og lærerik.

– De siste syv årene har jeg fått muligheten til å gå i dybden på svært komplekse saker om medisin, det norske helsevesenet og i norsk helsepolitikk.

Moe mener Novo Nordisk jobber med viktige kroniske sykdomsområder og folkehelseutordringer, og sier selskapet vil spille en viktig rolle for pasienter som blant annet lider av sykelig overvekt og fedme i fremtiden.

– Jeg føler meg privilegert over å få muligheten til å jobbe med disse viktige folkehelseutfordringene, og de kompetente fagfolkene som jobber i Novo Nordisk i Norge og internasjonalt.

– Nå ser jeg frem til å prøve noe nytt og få sett legemiddelindustrien fra en annen vinkel enn jeg har gjort som journalist i Dagens Medisin.

Tips oss gjerne på pharma-redaksjonen@dagensmedisin.no hvis bedriften din har nye ansettelser.

Til opplysning: I sin gjenværende tid i Dagens Medisin vil Lasse Moe ikke dekke saker som kan være i interessekonflikt med hans nye jobb i Novo Nordisk.

Powered by Labrador CMS