BÆREKRAFTIG SELSKAP: – Som en del av at vi er et selskap som er bygget på bærekraftig praksis, har vi forpliktet oss til å ta grep som er det beste for pasienter, våre ansatte, samfunnet og planeten, sier Claudia Carravetta, direktør for bedriftsansvar og global filantropi i AbbVie. 

Foto: Wikimedia Commons/JeanJung212

AbbVie beste biotekselskap på Dow Jones Sustainability World Index

For tiende år på rad er AbbVie på bærekraftsindeksen til Dow Jones, både for verden (DJSI World) og Nord-Amerika (DSJI North America). Selskapet fikk også høyest score innenfor bioteksektoren på 2022 S&P Global Corporate Sustainability Assessment (CSA).

Publisert

AbbVie har blitt listet på de to indeksene hvert eneste år siden 2013, da selskapet ble opprettet, skriver de i en pressemelding.

CSA er en årlig evaluering av selskapenes bærekraftspraksis. Mer enn 10 000 selskaper globalt blir vurdert, og det fokuseres på bærekraftskriterier som både er industri-spesifikke og finansielt materielle.

– Stolte

– Som en del av at vi er et selskap som er bygget på bærekraftig praksis, har vi forpliktet oss til å ta grep som er det beste for pasienter, våre ansatte, samfunnet og planeten. Vi er stolte av å bli inkludert på årets DJSI World-indeks og for at vi oppnådde den høyeste scoren i biotek-industrien, sier Claudia Carravetta, direktør for bedriftsansvar og global filantropi, i en uttalelse fra AbbVie.

På årets Global CSA oppnådde selskapet toppscore i bioteksektoren innen ni kriterier:

Environmental Dimension: Environmental Reporting

Social Dimension: Social Reporting, Human Rights, Human Capital Development,

Talent Attraction & Retention and Access to Healthcare

Governance & Economic Dimension: Materiality, Tax Strategy and Risk & Crisis Management

Powered by Labrador CMS