HAR STARTET OPP BEMCENTINIB-DEL AV STUDIE: – Vi er glade for å være partnere med BerGenBio i oppstarten av denne studien, mens vi ser frem til å innrullere opp til 500 sykehusinnlagte covid-19-pasienter, sier professor og OUS-overlege Marius Trøseid, som er hovedutprøver for EU-SolidAct-studien. Her avbildet under et tidligere DM Arena HIV-seminar. Arkivbilde: Vidar Sandnes

Foto:

Første pasient innrullert i EU-studie med BerGenBio-medisin

Den første pasienten har nå fått AXL-hemmeren bemcentinib fra norske BerGenBio, i bemcentinib-delen av EU-SolidAct-studien med sykehusinnlagte covid-19-pasienter. – Kritisk viktig å ha bedre behandlingsmuligheter, sier hovedutprøver og OUS-overlege Marius Trøseid.

Publisert

EU-SolidAct-studien (kort for European Discovery for Solidarity: An Adaptive Pandemic and Emerging Infection Platform trial) er et pan-europeisk forskningsprosjekt som er designet for å utforske behandlingsmuligheter for sykehusinnlagte pasienter med covid-19 og andre smittsomme sykdommer.

Vil du lese videre?

Registrer deg for å få tilgang til alt vårt pluss-innhold (du må registrere ny bruker selv om du allerede mottar våre nyhetsbrev).

DM Pluss for helsepersonell

0 kr

Gratis for helsepersonell ved å oppgi HPR-nummer.

Registrer deg

DM Pluss

10 kr

for de første 30 dagene, deretter 3.200 kr (eks. MVA) per år. Betal via kort og Vipps.

Registrer deg

Bedriftsabonnement



Ta kontakt med oss så skreddersyr vi løsning for deg og din bedrift.

Les mer

Powered by Labrador CMS